lunes, 3 de noviembre de 2008

ponència de JSIB

Avui he estat a Menorca amb el company David Moll. Som els coordinadors de la ponència de JSIB, i hem estat unificat les diferents parts que ens han enviat des de les diferents Agrupacions Locals de JJ.SS. Pens que serà una ponència força interessant. Ens queden ultimar els darrers detalls, però demà ja la enviarem al secretari d'organització perquè la pugui enviar a tothom, i es comenci el procés d'esmenar.

Estam en període congressual. Com a membre de l'Executiva que surt, he de donar l'enhorabona al nostre Secretari General, el meu company i amic, Xisco Dalmau per la feina feta aquests anys, ja que ha enfortit l'estructura interna donant cohesió i sobre tot recolzament a les diferents agrupacions. Des de Calvià, les relacions havien estat històricament dolentes, i gràcies a la voluntat i capacitat de treball de'n Xisco, aquesta situació arrossegada, va canviar completament.

La ponència és un document molt important des del punt de vista ideològic, perquè el que fa és marcar les línies a seguir per la organització en els propers anys. Joventuts Socialistes som una organització que tenim més de 100 anys. Lluitam per representar la veu de la joventut des de una òptica d'esquerres i reivindicativa.

No cab el menor dubte que el resultat d'aquesta ponència serà satisfactòria.

No hay comentarios: